Please update your Flash Player to view content.

Punktrenovering

Punktrenovering er ikke et nyt tiltag. Det er brugt i USA & Tyskland i en længere årrække. Kort fortalt er det en glasfiberforing, der bliver lagt indvendig i røret, hvor skaden er. Denne foring tætner og reparerer skaden med en kvalitet, der er større end både beton, ler og pvc rør. 

Adgangsforhold
Vi kan foretage punktrenoveringer fra de fleste brønde. I få tilfælde kan det blive nødvendigt at grave op, for at udføre arbejdet. Vi kan tilbyde at lave din kloak uden at grave op, hvis du har en skade på kloakken som f.eks. rørbrud, forskudt samling, rødder og rottehuller. Disse forhold er er ofte årsagen til, at kloakken stopper til gang på gang.

På en spildevands ledning er der som regel en skelbrønd inde på grunden, inden spildevandet løber til videre afledning. Fra brønden er det muligt at lave en reparation af den pågældende skade. Skaden kan f.eks. være under et WC-gulv, og med vores reparation undgår du opbrydning af gulv m.v. 

Punktrenoveringerer en økonomisk og behagelig løsning for dig, da du ofte slipper helt for ubehag med støv og håndværkere. Vi fortager også kloak-spuling rodskærning og tv-inspektion.

Der er mange muligheder med punktrenovering og dem kan vi.

Entreprenør Thomas Miltersen - Autoriseret Kloakmester - Vinderup

Copyright © 2013. All Rights Reserved.